O nama

DENTAL SOLUTIONS d.o.o. je tvrtka stvorena s idejom da udruživanjem znanja iskusnih dentalnih tehničara i vrhunskih tehnologija kolegama dentalnim tehničarima pruži vrhunsku uslugu i najvišu kvalitetu proizvoda.

Da bismo 3D printom metala zadovoljili potrebe zahtjevnih partnera, uložili smo u strojeve renomirane tvrtke Sisma i postavili ciljeve od kojih ne odstupamo, a to su: najviša moguća kvaliteta printa, provjereni materijali i najbrža isporuka u vaše laboratorije prema dogovorenom roku. Stalna stručna podrška i provjera dizajna primljenih STL fileova je standard za ugovorne korisnike usluga Dental Solutionsa d.o.o.

Ako još ne posjedujete vlastiti skener, to nije prepreka da se prepustite digitalnim tehnologijama jer vam u tom slučaju nudimo kompletnu uslugu, sa skeniranjem i dizajnom iskusnih majstora CAD CAM-a. U proizvodnji se koristimo isključivo provjerenom CoCr legurom (legurom kobalt-krom) tvrtke Bego koja je poznata svakom dentalnom tehničaru. Postupak prije slojevanja keramike nekim estetskim materijalom istovjetan je onom na koji ste navikli u primjeni konvencionalnih metoda kojima se koristite svakodnevno u svojem laboratoriju.

Najvažnije prednosti printanih metala su beskompromisna preciznost dosjeda bez ikakvih deformacija, ubrzanje procesa izrade, ušteda na materijalu:

– vosak i ostalo potrebno za modelaciju
– uložna masa
– metal
– peć
– ljevač
– pjeskarenje
– obradivna sredstva…

Preciznost objekta bez poroziteta na masivnim konstrukcijama (npr. međučlanovi) postaje standard bez odstupanja pa će vam ta novost olakšati posao. Prednosti proizvoda prepoznaju i vaši korisnici, koji na taj način mogu i krajnjem korisniku, odnosno pacijentu, ponuditi proizvod najviše tehnologije koji mu je, zbog brzo dostupnih informacija iz svijeta, vrlo vjerojatno i poznat. Pratite razvoj novih tehnologija i obratite nam se s povjerenjem.

Kontrola kvalitete

Nama je kvaliteta na prvom mjestu. Naši će radovi to i potvrditi.

Kvalitetom proizvodnje i poštovanjem dogovorenih rokova razvili smo široku mrežu zadovoljnih klijenata. Svakodnevnim poslom iznova dokazujemo da nam s povjerenjem možete prepustiti proizvodnju svih dentalnih konstrukcija koje ćemo isporučiti u vaš laboratorij ili ordinaciju uvijek u dogovoreno vrijeme, a naši će radovi uvijek zadovoljavati najvišu razinu kvalitete.

Dental Solutions “Quality control” kartica jamstvo je vrhunske kvalitete izrade krunica i mostova na vijak te individualnih abutmenta s doživotnim jamstvom i sa serijskim brojem svakog izrađenog proizvoda.